30.4.07

Hyvää huomenta, kirkasta valpurinaattoa!


Sopii päivitellä sitä, miten prokrastinaatio tarttuu päiväkirjamerkintöihin. Sitä koettaa epätoivoisesti keksiä muistiinpanoihinsa ties millaisia lisäkoukkuja ja kommervenkkeja, jotta ne eivät jäisi niiksi päiväperhoiksi ja bagatelleiksi, joita ne ovat; ja väistämätön lopputulema on, että kulloinkin ajankohtaiset ajatukset ja havainnot jäävät julkaisematta.

Jonnekin ne mielettömimmätkin ajatukset olisi kirjattava, elämän heppoiset ainekset, esimerkkiarvoltaan rajalliset. Eivät ne solmiudu yhteen.

Pysähdyin tuijottamaan huojuvia silmuja ja norkkoja. Kevät saa, pulu lentää, jalava kukkii ennen lehtimistään burgundinpunaisia nuottiklustereita. Ennän hyvin, nukun ehkä vähän, piirrän sitten taas.Blogini muuten täytti eilen 1500 päivää. (Linkki Janilta.)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Timo. Hyvää vappua! Meidän juhlintamme on venähtänyt kaksipäiväiseksi. Laskuhumalan autuus, aamukuudesta lähtien. En tullut vapuksi Helsinkiin, mutta ensi viikolla tulen (menen Mikaelin luo). Vois nähdä suakin kiitos. :)

Terveisin Miia, joka ei saa millään aikaiseksi mailiin vastaamista ja terrorisoi sen sijaan toisten blogeja kommenteillaan.