15.1.10

Notkeudesta

Eli mihin venyn ja mihin en

"Vaikka hän on niin normaalirakenteinen, ettei hän pysty edes suutelemaan omaa kyynärpäätään, vaikka kuinka tahtoisi; ellei sitten ensin leikkaa käsivarttaan poikki."
- Markku Lahtela, Hallitsija

Huuleni pääsevät hieman lähemmäksi vasenta kyynärpäätäni kuin oikeaa, eivät kuitenkaan aivan kiinni. Kieli yltää kutittelemaan luunupin kylkeä.

Olen siis notkea; lienenkö edes normaalirakenteinen? Kun levitän vasemman käteni sormet mahdollisimman haralleen, pikkusormen ja peukalon kulma on hyvin likellä sataakahdeksaakymmentä astetta.

Mutta vartaloni vastustaa taivutusta. Polvet suorina saan sormenpääni ulottumaan noin puoleenväliin säärtä. Notkea en ole, mahtuisinko normiinkaan.

4 kommenttia:

Nöyrtymistä harjoitteleva kirjoitti...

Voisihan joku muukin suudella kyynärpäätäsi. Eikö vain?

Ripsa kirjoitti...

Timo, ihmisillä on erilaiset nivelet.Se johtuu jänteistä jotka muistuttavat kuminauhaa: joillakin se venyy ja joillain ei.

Vanhemmiten kuminauhat renksahtelevat, eivät pitele niveliä enää kunnolla paikallaan. Olen tuon Lahtelan joskus lukenut, en muistanut kohtausta, mutta hemmetin hyvä.

Mitäs, koneen ääressä istuessa voi tulla mieleen mitä tahansa. OMIEN kyynärpäiden suutelu? Tuon edellisen kommentin kirjoittaja oli aika oikeassa!

Veloena kirjoitti...

Normeista viis, tärkeintä on, ettei särje tai että säryt ovat siedettävissä!

sanavahvistus: press

Timo kirjoitti...

Eipä kroppani ole kovin särkeväinen (ja tätä nykyä olen tomumajaani sangen tyytyväinen).