5.8.08

Kynäinho

Tahtoisin uppoutua kirjoittamiseen, mutta välineet ahdistavat, jos muu ei. Nolottaa kertoa, siis oikeastaan nolottaa jo tiedostaa, että kirjoitan mieluiten kynällä paperille, täysin epäajanmukaisesti, täysin epäakateemisesti. Alan jo epäillä omaa älyäni, kun joudun toteamaan tämän... järjestä puhumattakaan... Miehen, kuten tiedätte, täytyy hallita tekniikoita, muuten se ei ole mitään; ja kun ei ole mitään, kirjoittaminen käy työstä mutta palkitsee vain siten, että tyhjyys hetkeksi lavenee avaruudeksi, jonka toiseen laitaan ei ole toivoa päästä...

6 kommenttia:

kattoratsastaja kirjoitti...

Yritä valmistaa jokin esine?

Eeva Karhunen kirjoitti...

Noh noh, "ja kun ei ole mitään". Halusin vain kertoa, että tajusin pari viikkoa sitten scrollatessani blogiasi, arvostavani blogiasi aika paljon.

Homo Garrulus kirjoitti...

Tavataan sitten jossain kohtaan taas kunhan kahvihammasta jomottaa tarpeeksi.

Timo kirjoitti...

En ole koskaan ollut kovin hyvä valmistamaan esineitä, paitsi ehkä kynän ja paperin avulla. Voin tietenkin myös koettaa tulla esineeksi – tai oikeastaan, been there, done that...

Uskoni käsityöhön kirjoittamisessa on vahvistunut. Kynien kanssa pelleily on kivaa, ja blogi on parhaimmillaan ylivuotoventtiilinä. Tällainen on kokemuksein.

Kaffi uppoaa systeemiin miltei milloin vain!

Timo kirjoitti...

Eeva, kiitos, kannattaa palata taas kohta scrollaamaan, Lisämateriaalin syöttämistä ei nyt estä oikeastaan muu kuin mahdollinen ai-kapula.

Timo kirjoitti...

Ei ollut aikapula vaan hätäily, joka teki pisteestä pilkun. Tarkkaa hommaa tämä.